Sporten is de ultieme stressrelease, dat weten we natuurlijk allemaal! Maar als je geen fysieke sporter bent, geen zin hebt om de deur uit te gaan (of je bent natuurlijk gewoon een superfanatieke sportgamer) zijn sportgames een heerlijke manier om even te ontstressen. Inspannend ontspannen, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Welke sport games voor de PS 4 zijn jouw favoriet? Wij maakten een top drie en gaan in deze blog op de nummer 1 – FIFA 19 Ultimate Team – wat dieper in.

Favoriete sportgames nummer 2 en 3

Op nummer 3 staat NBA 2K19. In deze basketbalsimulatie game is jouw missie als basketballer de top van de NBA te bereiken. Je neemt het online op tegen vrienden en onbekende spelers. Laat je meeslepen en voel de sfeer in de stadions vanachter je pc. De visuals van deze game zijn echt superrealistisch!

Onze nummer 2 sportgame is Pro Evolution Soccer 2019. Deze PS 4-game tilt de vorige versies naar een hoger niveau, want de 2019-versie is uiteraard weer een stuk verbeterd. Grote veranderingen zijn er onder meer in de MyClub-modus. Ook nieuw is de introductie van High Performance Spelers – speciale versies van je topspelers waarmee je je team nog sterker kunt maken.

Sportgames om te ontstressen

Dé game onder de sportgames: FIFA 19 Ultimate Team

Onze nummer1! In deze FIFA-versie krijg je naast de Europa League en Super Cup nu ook toegang tot de Champions League! In FIFA 19 Ultimate Team (FUT) ervaar je nu dus absoluut de grootste voetbalcompetitie ter wereld. Miljoenen mensen wereldwijd spelen dit speltype, waarmee je ‘from scratch’ je dreamteam kunt samenstellen. De basis van Ultimate Team is de echte voetbalwereld.

Je kunt je echt uitleven in deze nieuwe FIFA-versie. Je kunt toernooien als singleplayer spelen, maar er zijn ook Squad Battles waarin je speelt tegen FUT-selecties die spelers over de hele wereld hebben samengesteld. Nieuw is Division Rivals, waar je je vaardigheden kunt bepalen en ook wekelijks beloningen kunt verdienen die weer van allerlei mogelijkheden bieden.

Je start je FIFA 19 experience met een FUT-starterspakket. Als je basisopstelling uit het starterspakket nou niet meteen bestaat uit – genoeg – goede spelers hoef je niet direct te wanhopen. Je kunt daar op verschillende manieren wat aan doen. Daarvoor heb je onder meer FIFA-punten. Je kunt van alles doen met deze coins; onder meer spelerspakketten kopen en zaken doen op de transfermarkt. Je kunt deze coins verdienen door bepaalde uitdagingen aan te gaan en doelen te behalen. Hoe groter de uitdaging, hoe groter de verdienste … Your call.

FIFA-points kopen

Maar het kan ook nog anders … De snelste manier om je team optimaal in shape te krijgen is fifa points kopen. FIFA punten kopen is heel eenvoudig en kan bij verschillende online verkooppunten. En ja, fifa punten kopen met ideal is ook mogelijk. Dat lijkt misschien niet zo als je je FUT-dashboard bekijkt, maar je kunt de punten dus wel degelijk met iDEAL betalen! Het voordeel is dat je dan in ieder geval zeker weet dat het met je betaling goed zit.

Als je eenmaal voldoende FIFA-punten bij elkaar gespeeld of gekocht hebt, kun je ze direct gaan investeren. Doe wat nodig is om jouw droomteam in topvorm op de groene mat te neer te zetten; klaar om de sterren van de hemel te spelen.