Papieren tassen worden steeds populairder in vergelijking met de plastic tas. En dat is niet zo gek, het gebruik van papieren draagtassen kent veel voordelen. Zo zijn de tassen in verschillende maten en papiersoorten verkrijgbaar zodat je een tas kunt creëren die volledig aan jouw wensen voldoet. Bovendien zijn tassen van papier goedkoper dan plastic tassen, wat het ook vanuit financieel oogpunt een goed alternatief maakt. Ben je retailer of eigenaar van een webshop? Ontdek dan nu de mogelijkheden om een uniek papieren tasje te ontwerpen voor jouw bedrijf.

Papieren tas: een uitstekend alternatief

In het verleden had de papieren draagtas een goedkoop imago, maar dat is definitief verleden tijd. De consument wordt zich steeds meer bewust van de milieuvervuilende eigenschappen van de plastic tas waardoor de papieren draagtas in populariteit toeneemt. De consument waardeert het wanneer jij als retailer aansluit bij deze tendens en de voorkeur geeft aan een papieren tasje. Niet alleen het imago van de papieren tas is verbeterd, ook de kwaliteit van deze tassen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Door te kiezen voor een draagtas van dikker papier, kies je voor een tas die luxe oogt en meer gewicht kan dragen.

Een papieren draagtas met eigen logo

Tassen van papier hebben echter meer voordelen als je deze in wilt zetten binnen jouw bedrijf. Papieren draagtassen zijn veelzijdig en volledig naar eigen wens te ontwerpen. Zo kun je zelf de grootte van de tas, de dikte van het papier en de kleur bepalen. Papier is als productiemateriaal goedkoper dan plastic waardoor je ook nog eens geld bespaart. Het is mogelijk om een onbedrukte papieren tas te kiezen, maar dan laat je de kans om je bedrijf te promoten liggen. Het is heel eenvoudig om een tas te laten drukken met je eigen logo of slogan. Zo wordt het papieren tasje meer dan een tas alleen, de papieren tas is uniek promotiemateriaal.

Papieren tassen voor winkels, evenementen en beurzen

Papieren draagtassen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kun je deze tassen gebruiken als verpakkingsmateriaal voor jouw verkochte producten. Ze zijn echter ook ideaal om weg te geven op evenementen en beurzen. Een papieren tas met jouw logo of slogan vormt een originele goodiebag. Door te kiezen voor papieren draagtassen maak je een statement naar de consument.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Ontdek dan nu het ruime assortiment papieren tassen van F&F en creëer vandaag nog de unieke tas voor jouw bedrijf.